Sisteme de supraveghere video

Sisteme de securitate

Sistemele de supraveghere video cu circuit închis (CCTV) reprezintă cea mai răspândită formă de monitorizare a bunurilor personale (locuinte, proprietăți, case, parcări, spații comerciale, etc.) fiind și forma cea mai potrivită pentru identificarea persoanelor ce săvârșesc fapte ilegale.

Pentru alegerea unui sistem de supraveghere video este necesar să urmăriți câteva aspecte importante, precum :

  1. rezoluția camerelor (HD, FHD), numărul de Megapixeli care ii are camera (acest parametru face referire la claritatea imaginii);
  2. distanta de vizualizare pe timp de noapte ( infraroșul camerei)
  3. cantitatea de înmagazinare a inregistrărilor ( a hard disk-ului – cu cât este mai mare cu atât se va stoca o perioada mai mare de timp )
  4. tipul DVR-ului acesta trebuie sa fie în concordanță cu tipul camerelor și să aibă opțiunea de vizualizare din exterior de pe orice device (laptop, tableta, telefon)
  5. modul de cablare folosit la conectivitatea sistemului. Este recomandat să se folosească cabluri de bună calitate, conexiunile să se facă în doze de legătură, iar cablurie să fie protejate împotriva tăierii.
  6. instalarea unui surse secundare de alimentare UPS calculat proporțional cu consumul sistemului.

Având în vedere că aceste sisteme vă protejează bunurile împotriva distrugerilor și mai ales a furturilor, este foarte important ca aceste sisteme să fie instalate de firme specializate și autorizate de către IGPR (Inspectoratul General al Poliției Române ).

 

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider